Gratis waardebepaling

Waardebepaling Gouda en omstreken

U bent zich aan het oriënteren voor de verkoop van uw woning, of bent nieuwsgierig naar de actuele waarde van uw woning. Door middel van een waardebepaling komt u erachter wat uw woning waard is en weet u wat uw mogelijkheden zijn.

Let op: Een waardebepaling is geen taxatie maar een vrijblijvend advies over de waarde van een woning, terwijl een taxatierapport een officieel en bindend document is dat door de bank, de verzekeraar en de Belastingdienst wordt gebruikt. De kosten voor een taxatie variëren tussen de €650,- en de €750,-.

Wat kunt u verwachten?

Om te beginnen kunt u mij verwachten: Robert Kalmeijer, geboren en getogen in Gouda. Na ervaring opgedaan te hebben bij 2 gerenommeerde makelaarskantoren heb ik Blauw Makelaars opgericht. In mijn overtuiging heeft u het meeste baat bij een zelfstandige makelaar die de volledige verantwoordelijkheid neemt over de gehele verkoop.

Bij Blauw Makelaars betaalt u een vast tarief, de full-service verkoop verloopt via een overzichtelijk stappenplan met een vaste makelaar.

Let op: De verkoop is volledig op basis van NO Cure no Pay en u betaalt achteraf na de overdracht van uw woning.

 

Tijdens onze afspraak
bij u thuis:​

  • Wat zijn uw wensen?

  • Wat zijn de huidige ontwikkelingen in de markt?

  • Wat is uw woning waard?

  • Het stappenplan voor verkopen

  • Uw financiele situatie
  • Wat kan Blauw Makelaars voor u betekenen?

Gratis waardebepaling

6 + 1 =

LET OP!

De verkoop is volledig op basis van No Cure No Pay en u betaalt achteraf na de overdracht van uw woning.