Fluwelensingel 81

2806 CE Gouda
Verkocht
Vraagprijs: € 160.000 k.k.

Karakteristieke starterswoning aan de rand het van centrum met tuin en vrij uitzicht op het park! Bent u opzoek naar uw eerste huis? Dit is uw kans. Centraal wonen op nog geen 5 minuten lopen van het gezellige centrum van Gouda. Aan de voorzijde van de woning wordt u ieder seizoen weer verrast door de mooie natuur.

Indeling

Begane grond:
Entree, ruime lichte hal met toegang tot de meterkast. Via de hal toegang tot de woonkamer en keuken. Door de woningbrede hal aan de voorzijde van de woning heeft u geen last van het passerende verkeer. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken, boven de open keuken is een lichtkoepel geplaatst voor extra licht. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Via de keuken bereikt u aan de achterzijde van de woning de doorgang naar de tuin en de badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en douche. Ook de badkamer is voorzien van een lichtkoepel. In de doorgang is ook plaats voor de wasmachine.

1e verdieping:
Via de trapopgang toegang tot de overloop van ca. 10m2 welke mogelijkheid biedt tot het maken van een tweede slaapkamer. Via de overloop bereikt u de slaapkamer aan de voorzijde met uitzicht op de singel en het park.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 51 m2
– Perceel ca. 38 m2
– Inhoud ca. 147 m3
– Bouwjaar: 1848
– Ligging tuin: oosten
– Volledig dubbel glas
– Lichtkoepels vernieuwd (2020)
– Nabij uitvalswegen (A12 en A20)
– Nabij openbaarvervoer
– Vrij uitzicht aan voorzijde
– Centrum Gouda op 5 minuten lopen

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

.tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}

.tg th{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}

.tg .tg-0pky{border-color:inherit;text-align:left;vertical-align:top}

.tg .tg-0lax{text-align:left;vertical-align:top}

Gebruiksoppervlakten
Wonen  51m²
Externe bergruimte 0 m²
Perceel 38m²
Inhoud  147m³
Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1848
Soort dak Dwarskap bedekt met pannen

Fluwelensingel 81

Meer weten?

Share This