Verhuurmakelaar Gouda

Vind de beste huurder voor uw huis met de verhuurmakelaar Gouda

Een geschikte huurder vindt u niet zomaar. Hoe selecteert u een betrouwbare kandidaat? Waar moet u op letten bij het contract? En wie is het aanspreekpunt bij gebreken? Wij maken met u een plan op maat voor een succesvolle verhuur. Dat scheelt u veel tijd en beperkt uw financiële risico’s. U bepaalt zelf welke taken wij uit handen nemen, van het innen van de huur tot technisch beheer.

Stap 1: Mogelijkheden verkennen

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de verhuur mogelijkheden van uw woning te bespreken. Past een korte of lange verhuur termijn het best bij uw situatie? We stellen de juiste huurprijs vast, op basis van onder meer de grootte, ligging, huurtermijn en voorwaarden.

Stap 2: Uw pand onder de aandacht

We verzorgen professionele foto’s en maken een aantrekkelijke omschrijving van het object. Vervolgens plaatsen we de woning op verschillende verhuur websites, zoals Funda en Pararius. Met gerichte advertenties op Facebook en Instagram bereiken we een grote groep potentiële huurders. Op die manier vindt Blauw Makelaars altijd meerdere kandidaat-huurders voor u.

Stap 3: Bezichtiging: de eerste selectie

In de huidige markt heeft u al gauw dertig geïnteresseerden voor uw woning. Hoe herkent u een betrouwbare huurder? Wij maken een eerste selectie, waarbij het grootste deel afvalt. Vervolgens plannen we de bezichtigingen. Geen open huis, maar aparte afspraken, waarbij we de kandidaat uitgebreid rondleiden. We leren de kandidaat beter kennen en achterhaal de gewenste huurtermijn en of er sprake is van roken of huisdieren. Na elke bezichtiging geven we u een telefonische update.

Stap 4: Uitgebreide screening

U wilt zo min mogelijk risico lopen. Daarom doen we een uitgebreide financiële scan. We maken persoonlijk kennis met de huurder, controleren zijn identiteit, financiële situatie (en historie) en doe een referentiecheck bij de werkgever. Voldoet de kandidaat aan alle voorwaarden? Dan beslist u of u een overeenkomst wilt aangaan met deze huurder. Alle gemaakte afspraken verwerken wij in het huurcontract.

Stap 5: Onbezorgd opleveren

​Na ondertekening van de huurovereenkomst en ontvangst van de betalingen, volgt de oplevering. De huurder ontvangt de sleutels van zijn nieuwe woning. Een belangrijk moment. Wij stellen een zorgvuldig inspectierapport op met foto’s van de staat van het pand. Dat voorkomt eventuele discussies in de toekomst.

Altijd een huurder achter de hand

Zegt de huurder onverhoopt zijn contract op? Onze actuele zoekerslijst helpt u snel aan een nieuwe huurder.

Meer weten of een afspraak maken?

Een betrouwbare huurder vinden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Bel 0182 239 222 of vul het contactformulier in.

LET OP!

De verhuur is volledig op basis van No Cure No Pay en u betaalt achteraf na het vinden van de geschikte huurder.