Hagewindestraat 7

2802 ZV Gouda
Te koop
Vraagprijs: € 189.500 k.k.

Leuke 3 kamer tussenwoning (voormalig 4 kamer) met zeer ruime bergvliering gelegen in rustige kindvriendelijke woonwijk aan een verkeersluwe straat. U komt te wonen in een buurt waar buren elkaar helpen, en waar kinderen veilig kunnen spelen. De wijk is omringt door water en beschikt over een leuk parkje met een visvijver.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast, opgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Lichte woonkamer met halfopen hoekkeuken en ruime trapkast waar ruimte is voor de wasmachine. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot het toilet en de tuin.

1e verdieping:
Via de trapopgang bereikt u de overloop. Aan de achterzijde de badkamer met douchecabine, wastafel, mechanische ventilatie en handdoek radiator. Ook aan de achterzijde de eerste slaapkamer. Aan de voorzijde de ruime tweede slaapkamer die op te delen is in 2 kamers. Via de overloop ook toegang tot de vlizotrap naar de bergvliering.

2e verdieping:
Middels de vlizotrap (vernieuwd 2019) is de bergvliering te bereiken, zeer ruim met een nokhoogte van 1,63m. Het dak is voorzien van een dakraam welke zorgt voor voldoende lichtinval. Op de bergvliering is ook de cv-installatie opgesteld (2016). De bergvliering is uit te bouwen tot volledige tweede verdieping.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 66 m2
– Perceel ca. 98 m2
– Inhoud ca. 215 m3
– Bouwjaar: 1955
– Ligging tuin: noorden
– Kindvriendelijke rustige wijk
– Opbouw en uitbouw mogelijkheden
– Nabij uitvalswegen (A12 en A20)
– Nabij openbaar vervoer
– Volledig dubbel glas

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

.tg td{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}

.tg th{font-family:Arial, sans-serif;font-size:14px;font-weight:normal;padding:10px 5px;border-style:solid;border-width:1px;overflow:hidden;word-break:normal;border-color:black;}

.tg .tg-0pky{border-color:inherit;text-align:left;vertical-align:top}

.tg .tg-0lax{text-align:left;vertical-align:top}

Gebruiksoppervlakten
Wonen 66m²
Externe bergruimte 7m²
Perceel 98m²
Inhoud 215m³
Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1955
Soort dak Zadeldak bedekt met pannen

Hagewindestraat 7 Hagewindestraat 7 Hagewindestraat 7

Meer weten?

Share This