Jan Verzwollestraat 2

2806 PX Gouda
Te huur
Huurprijs: €860 / €1200

7 duurzame huurappartementen aan de Jan Verzwollestraat te Gouda 

Let op! Check eerst de huurderscriteria of dat u in aanmerking komt voor deze appartementen. U vindt de huurprijzen onder het tabje beschikbaarheid.

De appartementen worden naar verwachting per half februari/ half januari 2021 opgeleverd.

Binnenkort starten wij met de verhuur van 7 nieuwe appartementen nabij de historische binnenstad van Gouda. De appartementen worden instapklaar en voorzien van alle luxe opgeleverd. Zo beschikken alle appartementen over een moderne keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer, vloerverwarming in alle vertrekken en een eigen parkeerplaats. Aan duurzaamheid is gedacht: het complex wordt voorzien van verwarming en warm water door middel van zonnepanelen en een warmtepomp, volledig gasloos en een lage energierekening dus!

Je woont in een kleinschalig appartementencomplex, nabij alle voorzieningen. Zo bevindt de binnenstad van Gouda met winkels, restaurants en terrasjes aan het Marktplein zich op enkele minuten loopafstand. Ook loop je in enkele minuten naar het NS-station. Dankzij de ligging net buiten de stad is het complex centraal, maar rustig gelegen. Ook scholen, zorgvoorzieningen en uitvalswegen liggen in de directe nabijheid.

Begane grond:
Op de begane grond bevinden zich twee appartementen (62m2 en 70m2). De appartementen zijn voorzien van een gezellige woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. Ook de badkamer is luxe uitgevoerd met een luxe douche en wastafel met meubel en spiegelkast met ingebouwde LED-verlichting. Fijn is dat het toilet apart bereikbaar is en er is een aparte bergkast met wasmachine-aansluiting. De appartementen beschikken over twee slaapkamers. Via de begane grond zijn tevens de inpandige berging, de meterkast en de afgesloten privéparkeerplaats bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie appartementen (50m2, 53m2 en 61m2 De appartementen zijn voorzien van een gezellige woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. Ook de badkamer is luxe uitgevoerd met een luxe douche en wastafel met meubel en spiegelkast met ingebouwde LED-verlichting. Fijn is dat het toilet apart bereikbaar is en er is een aparte bergkast met wasmachine-aansluiting. De appartementen 3 en 5 beschikken over over één slaapkamer, appertement 4 beschikt over 2 slaapkamers. Appartement 3 is voorzien van een balkon en een frans balkon, appartement 4 en 5 zijn voorzien van Franse balkons. Via de begane grond zijn tevens de inpandige berging, de meterkast en de afgesloten privéparkeerplaats bereikbaar.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich twee topappartementen (53m2 en 57m2). De appartementen zijn voorzien van een gezellige woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. Ook de badkamer is luxe uitgevoerd met een luxe douche, wastafel met meubel en spiegelkast met ingebouwde LED-verlichting en de wasmachine-aansluiting. Fijn is dat er een separaat toilet is. De appartementen beschikken beide over één slaapkamer en een extra kamer die bijvoorbeeld ideaal als werkkamer ingericht kan worden. Als kers op de taart beschikken deze appartementen nog over een balkon met een leuk uitzicht op de stad. Via de begane grond zijn tevens de inpandige berging, de meterkast en de afgesloten privéparkeerplaats bereikbaar.

Bij interesse contact opnemen via huur@blauwmakelaars.nl

Jan Verzwollestraat 2

Jan Verzwollestraat 2

Jan Verzwollestraat 2

Interesse in één van onze huurwoningen? Stuur een e-mail naar huur@blauwmakelaars.nl. U ontvangt van ons een inschrijfformulier en kunt samen met het inschrijfformulier alle onderstaande documenten toesturen:

Voor werknemers (loondienst)

– U verdiend minimaal 3x de maandhuur (bruto)
– Bij een lager inkomen betaalt u 3 maanden borg
– Geldig paspoort of identiteitskaart – (AVG proof)
– Laatste drie salarisstroken
– Bankafschrift met laatste drie loonstortingen
– Fotokopie van bankpas
– Originele werkgeversverklaring
– Originele verhuurdersverklaring
– Uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie

Voor ondernemers:

– U bent minimaal 2 jaar ondernemer
– Uw bruto jaar winst is minimaal €50.000,- per jaar
– Geldig paspoort of identiteitskaart – (AVG proof)
– Jaarcijfers (de omzet en verliesrekening laatste boekjaar)
– Accountantsverklaring
– Origineel KvK uittreksel (niet ouder dan 1 maand)
– Bankgegevens
– Fotokopie van de bedrijfsbankpas
– Uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie

*Bij vervalsing van documenten doen wij altijd aangifte bij de politie.

Hier onder ziet u een overzicht van de appartementen, u kunt via het contactformulier of via de mail uw wensen kenbaar maken. Indien het gewenste appartement niet beschikbaar is kunt u uw gegevens achterlaten voor de reservelijst.

De appartementen worden naar verwachting per 1 januari 2021 opgeleverd.

 

  • appartement 1 = € 1060,- per maand ex.(59m2) (verhuurd)
  • appartement 2 = € 1200,- per maand ex. (67m2) (verhuurd)
  • appartement 3 = € 860,- per maand ex. (48m2) (verhuurd)
  • appartement 4 = € 1055,- per maand ex. (59m2) (verhuurd)
  • appartement 5 = € 905,- per maand ex. (50m2) (verhuurd)
  • appartement 6 = € 921,- per maand ex. (51m2) (verhuurd)
  • appartement 7 = € 990,- per maand ex. (55m2) (verhuurd)

Meer weten?

Share This