De Wagenstalling

2806 PX Gouda
Te huur
Huurprijs: €1295 / €1395

6 duurzame huurappartementen aan de Jan Verzwollestraat te Gouda.

Let op! Check eerst de huurderscriteria om te zien of u in aanmerking komt voor deze appartementen. U vindt de huurprijzen onder het tabje beschikbaarheid. De appartementen worden naar verwachting per 1 mei 2021 opgeleverd.

Binnenkort starten wij met de verhuur van 6 nieuwe appartementen nabij de historische binnenstad van Gouda. De appartementen worden instapklaar en voorzien van alle luxe opgeleverd. Zo beschikken alle appartementen over een moderne keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer, vloerverwarming in alle vertrekken en een eigen parkeerplaats. Aan duurzaamheid is gedacht: het complex wordt voorzien van verwarming en warm water door middel van zonnepanelen en een warmtepomp, volledig gasloos en een lage energierekening dus!

Je woont in een kleinschalig appartementencomplex, nabij alle voorzieningen. Zo bevindt de binnenstad van Gouda met winkels, restaurants en terrasjes aan het Marktplein zich op enkele minuten loopafstand. Ook loop je in enkele minuten naar het NS-station. Dankzij de ligging net buiten de stad is het complex centraal, maar rustig gelegen. Ook scholen, zorgvoorzieningen en uitvalswegen liggen in de directe nabijheid.

Begane grond:
Op de begane grond zijn er drie appartementen van ca. 80m2. De appartementen zijn voorzien van een gezellige woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de woonkamer toegang tot de zonnige achtertuin. Ook de badkamer is luxe uitgevoerd met een douche en dubbele wastafel. De badkamer is geheel betegeld. Fijn is dat het toilet apart bereikbaar is en er is een aparte bergkast met wasmachine-aansluiting. De appartementen beschikken over twee slaapkamers en eigen berging achter het complex. Voor de deur is er een eigen parkeerplaats aanwezig.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn er drie appartementen van ca 80m2. De appartementen zijn voorzien van een gezellige woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser. De woonkamer/keuken kenmerken zich door de hoge dakramen, welke zorgen voor een unieke lichtinval. Ook de badkamer is luxe uitgevoerd met een douche en dubbele wastafel. De badkamer is geheel betegeld. Fijn is dat het toilet apart bereikbaar is en er is een aparte bergkast met wasmachine-aansluiting. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers en vanuit de woonkamer is er via een trap toegang tot het ruime privé dakterras met uitzicht op de binnenstad van Gouda. Via de begane grond zijn tevens de berging (buiten het complex) en de meterkast bereikbaar. Voor de deur is er een eigen parkeerplaats aanwezig.

Bij interesse contact opnemen via huur@blauwmakelaars.nl

 

 

 

Interesse in één van onze huurwoningen? Stuur een e-mail naar huur@blauwmakelaars.nl. U ontvangt van ons een inschrijfformulier en kunt samen met het inschrijfformulier alle onderstaande documenten toesturen:

Voor werknemers (loondienst)

– U verdiend minimaal 3x de maandhuur (bruto)
– Bij een lager inkomen betaalt u 3 maanden borg
– Geldig paspoort of identiteitskaart – (AVG proof)
– Laatste drie salarisstroken
– Bankafschrift met laatste drie loonstortingen
– Fotokopie van bankpas
– Originele werkgeversverklaring
– Originele verhuurdersverklaring
– Uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie

Voor ondernemers:

– U bent minimaal 2 jaar ondernemer
– Uw bruto jaar winst is minimaal €50.000,- per jaar
– Geldig paspoort of identiteitskaart – (AVG proof)
– Jaarcijfers (de omzet en verliesrekening laatste boekjaar)
– Accountantsverklaring
– Origineel KvK uittreksel (niet ouder dan 1 maand)
– Bankgegevens
– Fotokopie van de bedrijfsbankpas
– Uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie

*Bij vervalsing van documenten doen wij altijd aangifte bij de politie.

Hier onder ziet u een overzicht van de appartementen, u kunt via het contactformulier of via de mail uw wensen kenbaar maken. Indien het gewenste appartement niet beschikbaar is kunt u uw gegevens achterlaten voor de reservelijst.

De appartementen worden naar verwachting per 1 maart 2021 opgeleverd.

 

  • appartement 1 = € volgt per maand ex.(80m2)
  • appartement 2 = € volgt per maand ex. (80m2)
  • appartement 3 = € volgt per maand ex. (80m2)
  • appartement 4 = € volgt per maand ex. (80m2)
  • appartement 5 = € volgt per maand ex. (80m2)
  • appartement 6 = € volgt per maand ex. (80m2)

Meer weten?

Share This