Over Blauw Makelaars

Thuis in Gouda

Als geboren Gouwenaar weet eigenaar Robert Kalmeijer zijn weg in de Goudse woningmarkt.

U hoeft niet op zoek naar een betrouwbare financieel adviseur, taxateur, bouwkundige of fotograaf: ik weet altijd een professional in de buurt. Ook heb ik een goed contact met andere Goudse makelaars – die houden me real-time op de hoogte van nieuw aanbod van koop- en huurwoningen. Is er haast bij de verkoop? Ik heb een grote lijst met actuele zoekers, voor een snelle match.

Over Blauw Makelaars

Team Blauw Makelaars

In en buiten ons kantoor werken wij elke dag met veel plezier en betrokkenheid aan de verkoop en/of aankoop van uw woning.

Sinds de start in 2018 heeft Blauw Makelaars laten zien dat er behoefte is aan een makelaar welke écht persoonlijk betrokken is. Een klein team dat altijd weet wat er speelt rondom de verkoop/aankoop van uw woning.

Door klein te blijven hebben wij overzicht en plezier in het werk, en dat merkt u!

Wat vinden onze klanten van onze werkwijze?
Over Blauw Makelaars

Wie zijn Blauw Makelaars?

Over Blauw Makelaars

Vincent Karstan

Aankoopmakelaar

Over Blauw Makelaars

Floris de Keijzer

Binnendienst medewerker

Over Blauw Makelaars

Robert Kalmeijer

Eigenaar/makelaar

Via Social Media bereiken we de “niet actieve zoekers”

Via Funda bereiken we de actieve zoekers. Via social media kunnen we ook passieve zoekers bereiken. De social media-campagne die we opzetten wordt door ons via een betaalde tool in en buiten Gouda verspreid. De advertentie kan ook door het netwerk van een potentiele koper gezien worden. Denk aan een broer, vriendin of collega.

“Niemand kan meer om uw woning heen”

Over Blauw Makelaars

Reacties van onze klanten

“Omdat wij in het buitenland wonen was goede communicatie voor ons noodzakelijk. Elke stap die Blauw Makelaars zet, wordt communiceert. Na elke bezichtiging worden wij op de hoogte gehouden van het resultaat”

“Via een handige groeps-chat voor onze woning hielden wij nauw contact over de ontwikkelingen.”

“Wat is het fijn als een makelaar actief betrokken is. Robert houdt duidelijk van wat hij doet. Hij kijkt niet naar tijd, hij denkt niet in kaders en heeft overal een oplossing voor.”

Lees alle reviews op Funda!

Over Blauw Makelaars

Kwaliteit van dienstverlening

Blauw Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Zij kennen strenge toelatingseisen en zien toe op constante bijscholing. Robert deed ervaring op bij twee gerenommeerde makelaarskantoren en startte in 2018 zijn eigen kantoor.

Bekijk hier zijn Linkedin profiel.

Over Blauw Makelaars

Meer weten of een afspraak maken?

Blauw Makelaars komt vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling.
Maak een afspraak via 0182 239 222 of vul het contactformulier in.