Over Blauw Makelaars

Thuis in Gouda

Als geboren Gouwenaar weet eigenaar Robert Kalmeijer zijn weg in de Goudse woningmarkt.

U hoeft niet op zoek naar een betrouwbare financieel adviseur, taxateur, bouwkundige of fotograaf: ik weet altijd een professional in de buurt. Ook heb ik een goed contact met andere Goudse makelaars – die houden me real-time op de hoogte van nieuw aanbod van koop- en huurwoningen. Is er haast bij de verkoop? Ik heb een grote lijst met actuele zoekers, voor een snelle match.

“Wat is het fijn als een makelaar actief betrokken is. Robert houdt duidelijk van wat hij doet. Hij kijkt niet naar tijd, hij denkt niet in kaders en heeft overal een oplossing voor.”

Luistert écht naar u – ook buiten kantoortijden

Van de geur van appeltaart tot het klinken van de champagneglazen: tijdens het hele koop- of verkoopproces zijn wij uw aanspreekpunt. We luisteren aandachtig en brengen uw verhaal in kaart. Vervolgens zetten wij uw wensen om in realistische doelen. We onderhouden nauw contact, dat stopt niet om 17 uur. Wordt het spannend en is er snelle actie nodig? Wij staan voor u klaar.

Blauw Makelaars zet social media slim in

Social media is onze specialisatie. Met gerichte advertenties bereiken wij precies uw doelgroep. Ook bij niet-actieve zoekers komt uw woning onder de aandacht. En mooi meegenomen: uw advertentie nodigt uit tot delen, waardoor het bereik verder vergroot.

“Via een handige groeps-chat voor onze woning hielden wij nauw contact over de ontwikkelingen.”

“Omdat wij in het buitenland wonen was goede communicatie voor ons noodzakelijk. Elke stap die Blauw Makelaars zet, wordt communiceert. Na elke bezichtiging worden wij op de hoogte gehouden van het resultaat”

Houdt zijn kennis op peil

Wij zijn opgeleid bij de NVM en Blauw Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Zij kennen strenge toelatingseisen en zien toe op constante bijscholing. Robert deed ervaring op bij twee gerenommeerde makelaarskantoren en startte in 2018 zijn eigen kantoor.

Robert Kalmeijer studeerde Handel en management (mbo), Communicatiemanagement (hbo) en volgde zijn makelaarsopleiding aan de NVM Academie voor Vastgoed. Bekijk hier zijn Linkedin profiel.

Meer weten of een afspraak maken?

Ik kom vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling. Maak een afspraak via 0182 239 222 of vul het contactformulier in.

LET OP!

De verkoop is volledig op basis van No Cure No Pay en u betaalt achteraf na de overdracht van uw woning.