Makelaar Waddinxveen

Wat zijn uw woonwensen?

Gratis waardebepaling?

Uw woning verkopen? Of wilt u alleen de waarde van uw woning weten? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer weten?

8 + 8 =

Wonen in Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen is meer dan die beroemde hefbrug over de Gouwe. Het is een plaats om te wonen, te werken en te genieten in Zuid-Holland, op korte afstand van de gemeente Gouda. Van oudsher is dit dé locatie voor meubelmakers en bakkerijen, die de heerlijkste stroopwafels bereiden. Ondanks het historische belang is het wel degelijk een gemeente die niet op haar lauweren rust gezien het bijzondere nieuwbouwproject Park Triangel. Wilt u wonen in de authentieke binnenstad of wordt het een nieuwe woning in één van de negen nieuwe buurten? De makelaar in Waddinxveen helpt u met het kopen of verkopen van uw huis.

Bent u op zoek naar een makelaar in Waddinxveen die eerlijk en helder adviseert en u bijstaat tijdens een koop- of verkooptraject? Neem dan vandaag nog contact op met Robert Kalmeijer van Blauw makelaars.

Makelaar Waddinxveen
Makelaar Waddinxveen

Over Waddinxveen

Met bijna 31.000 inwoners is Waddinxveen een gemeente die als dijkdorp een authentiek karakter heeft weten te behouden, maar groot genoeg is om op eigen benen te staan wat betreft faciliteiten. Dat Gouda in de buurt ligt is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk om hier te wonen of werken. Bij een eerste bezoek wordt iedere zoetekauw al verleid met de kenmerkende geur van stroopwafels die onlosmakelijk is verbonden met deze omgeving. Het vele groen van het Gouwebos, Voorofsche Polder en Natuurgebied ‘t Weegje zorgen voor een aangenaam leefklimaat. De Zuidplaspolder mag ook zeker niet onvermeld blijven. Geen wonder dus dat dit gebied steeds populairder wordt, waardoor een makelaar in Waddinxveen geen overbodige luxe is. Zowel voor aankoop als verkoop van een huis in deze gemeente.

Aankoopmakelaar in Waddinxveen

Kijken is kopen, dat blijkt uit de grote vraag naar een woning in Waddinxveen. Kopen blijkt nog een flinke opgave, want er zijn flink wat kapers op de kust. Gelukkig staan er regelmatig huizen te koop. Daarnaast is er ook veel nieuwbouw, wat de druk een beetje van de ketel neemt. Als koper is het van belang om strategisch aan het werk te gaan. Het openingsbod bepaalt voor een groot deel het verdere verloop van de onderhandelingen. U staat sterker met een aankoopmakelaar die Waddinxveen en de andere makelaars goed kent en ervaring heeft met contracten, bouwkundig onderzoek en onderhandelingen. Wist u dat sommige pareltjes niet op funda vermeld worden? Blauw Makelaars helpt u met zoeken én slagen!

“Robert is deskundig, gemotiveerd en pro-actief. Hij heeft ons gerust gesteld, begeleid, op de hoogte gehouden en altijd echt met ons meegedacht. Hij heeft boven onze verwachting geleverd. Ik zou hem aan iedereen aanraden.“

Lees hier al onze verkoop en aankoop reviews op Funda!

“Robert en zijn team weten waar ze over praten met goede marktkennis en deskundigheid. Omdat de markt zo snel gaat met huizen miste je soms wat persoonlijke contact. Desondanks zal ik hen zeker aanbevelen bij de verkoop van je huis! “

Verkoopmakelaar in Waddinxveen

Heeft u al briefjes in de bus gekregen van huizenjagers? Wanhopige gezinnen of vastgoedinvesteerders die er alles aan doen om uw huis te kopen in Waddinxveen. Dat lijkt een fortuinlijke positie, maar de werkelijkheid zit toch wat ingewikkelder in elkaar. U wilt de beste koopsom onder de meest voordelige condities overeenkomen. Daarnaast bent u uiteraard ook bezig met de volgende stap in uw eigen wooncarrière. Dat zijn veel balletjes om hoog te houden, uw verkoopmakelaar in Waddinxveen helpt hierbij. Met eerlijk advies, scherpe onderhandelingen en een jarenlange expertise in zowel de makelaardij als de regio.

Voor een gratis waardebepaling kunt u terecht bij Blauw Makelaars, de makelaar in Waddinxveen.

Voordelen van de makelaar in Waddinxveen

Daarom kiest u voor Blauw Makelaars:

  • VBO-erkende makelaar.
  • Aangesloten bij funda.
  • Kleinschalig kantoor met een vaste makelaar.
  • Onderscheidend in adverteren via Social-media.
  • Bekend in Waddinxveen, Gouda en omgeving.
  • Prettige communicatie en een uitstekende onderhandelingspartner.
  • Vast tarief en No Cure No Pay-overeenkomst.
  • Sterk netwerk met makelaars uit Waddinxveen en Gouda.

 

“Robert heeft ons perfect begeleid. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen. Het contact is snel en deskundig. Hij staat op ieder moment van de dag voor je klaar. Echt een aanrader! Er zijn maar weinig bedrijven die op het gebied van service en klantvriendelijk aan blauw Makelaars kunnen tippen!“

“Wat een fijne makelaar, een absolute aanbeveling!! Contact was vanaf het eerste moment erg prettig, informeel en duidelijk! Robert van Blauw Makelaars heeft alles snel en perfect geregeld. Wij wilden het huis graag snel verkopen en ondanks dat de markt hier natuurlijk momenteel ook naar is, heeft Robert alles in het werk gesteld om dit ook daadwerkelijk te bereiken.“

Hoe werkt No Cure No Pay?

Kopers en verkopers werken liever samen met een goede makelaar in Waddinxveen, maar de kosten kunnen hoog uitvallen. Blauw Makelaars is een vastgoed professional die zich 100% inzet voor klanten en durft hiervoor een No Cure No Pay-beleid te hanteren. Dit betekent een rekening achteraf, na een succesvolle aankoop of verkoop. We gaan door tot u tevreden bent.

Meer weten over de kosten voor een erkende VBO-makelaar in Waddinxveen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wonen in Park Triangel

Rustig en mooi wonen, dat is waar het nieuwbouwproject Park Triangel voor staat. Het betreft een grootschalig project waarbij negen buurten rondom een prachtig park gebouwd worden. Dit is een locatie met veel groen en ruimte om te groeien. Dat mag je heel letterlijk nemen, want met name gezinnen met kinderen of jonge stellen met kinderwens tonen interesse in deze nieuwbouwwoningen. Veel Gouwenaars azen op een nieuw stulpje in deze bijzondere wijk, uw makelaar in Waddinxveen helpt de juiste keuze te maken onder de meest gunstige condities. Ook als u niet uit Gouda komt!

Makelaar Waddinxveen

Recent aanbod Blauw Makelaars

Nieuw
Makelaar Waddinxveen

Ronsseweg 215

Gouda

Vraagprijs: € 220.000,- k.k.
Dit goed onderhouden tweekamerappartement is modern afgewerkt en zó te betrekken. Het app...
Lees meer
Nieuw
Makelaar Waddinxveen

Frederik Hendriklaan 20

Gouda

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
MAISONNETTE MET TWEE BALKONS! Deze goed verzorgde driekamermaisonnette ligt op een central...
Lees meer
Nieuw
Makelaar Waddinxveen

Eendenkooi 14

Moordrecht

Vraagprijs: € 735.000,- k.k.
SPULLEN PAKKEN EN VERHUIZEN MAAR! Dat kan bij deze royale, in 2019 opgeleverde hoekwoning....
Lees meer

Wij zijn u graag van dienst met onze expertise en ervaring

Makelaar Waddinxveen

Uw huis verkopen

Wat komt er kijken bij de verkoop van een woning en wat is handig om te weten?

Makelaar Waddinxveen

Een huis kopen

Waar moet u op letten als u een woning koopt? En waar kunnen we u bij helpen?

Makelaar Waddinxveen

Huur en verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder? Wij helpen u verder.