Makelaar Reeuwijk

Wat zijn uw woonwensen?

Gratis waardebepaling?

Uw woning verkopen? Of wilt u alleen de waarde van uw woning weten? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer weten?

10 + 5 =

Wonen in Reeuwijk

Wonen in Reeuwijk betekent dat je in een mooie en rustige omgeving woont, met veel groen en water in de buurt. Er zijn veel voorzieningen in de stad, zoals winkels, sportvelden, een bibliotheek en een zwembad. De stad is ook goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn veel woningen beschikbaar, van appartementen tot vrijstaande huizen, dus er is voor iedereen iets te vinden. Reeuwijk is ook een levendige gemeenschap, met veel activiteiten en evenementen. Dit maakt het een ideale plek om te wonen voor mensen van alle leeftijden.

Bent u op zoek naar een makelaar in Reeuwijk die eerlijk en helder adviseert en u bijstaat tijdens een koop- of verkooptraject? Neem dan vandaag nog contact op met Robert Kalmeijer van Blauw makelaars.

Makelaar Reeuwijk
Makelaar Reeuwijk

Over Reeuwijk

Reeuwijk is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland, in Nederland. De gemeente is gelegen tussen de plaatsen Gouda en Bodegraven en telt ongeveer 18.000 inwoners.

De gemeente is vooral bekend om haar prachtige natuurgebieden, waaronder de Bijlandse Plassen en het Reeuwijkse Hout. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de rust en de natuur. Ook is er een grote jachthaven, waar veel recreatievaartuigen liggen.

Historisch Reeuwijk

In Reeuwijk is ook een historisch centrum, waar je veel oude gebouwen en monumenten kunt bekijken. De kerk van Reeuwijk is bijvoorbeeld een prachtig voorbeeld van middeleeuwse bouwkunst.

De gemeente heeft ook een aantal leuke winkels, restaurants en cafe’s waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Er zijn ook diverse sportverenigingen en culturele activiteiten, zoals een theater en een filmhuis.

Makelaar Reeuwijk

Aankoopmakelaar in Reeuwijk

Als aankoopmakelaar in Reeuwijk vindt u in Blauw Makelaars  een professional die u helpt bij het vinden en kopen van een woning in deze plaats. We zullen u adviseren over de beste opties, de huidige marktprijzen, de staat van de woning en andere belangrijke zaken. We zullen ook onderhandelen met verkopers en helpen bij het regelen van financiering en het afsluiten van de verkoop. Een aankoopmakelaar zoals Blauw Makelaars kan u veel tijd en stress besparen bij het kopen van een woning.

“Robert is deskundig, gemotiveerd en pro-actief. Hij heeft ons gerust gesteld, begeleid, op de hoogte gehouden en altijd echt met ons meegedacht. Hij heeft boven onze verwachting geleverd. Ik zou hem aan iedereen aanraden.“

Lees hier al onze verkoop en aankoop reviews op Funda!

“Robert en zijn team weten waar ze over praten met goede marktkennis en deskundigheid. Omdat de markt zo snel gaat met huizen miste je soms wat persoonlijke contact. Desondanks zal ik hen zeker aanbevelen bij de verkoop van je huis! “

Verkoopmakelaar in Reeuwijk

Wonen in Reeuwijk wint aan populariteit. Veel gezinnen of investeerders die er maar wat voor over hebben om uw huis te kopen in Reeuwijk. Dat lijkt een prima startpositie als huizenverkoper in Reeuwijk, maar de werkelijkheid zit toch wat anders in elkaar. U wilt de beste koopsom onder de meest voordelige condities overeenkomen. Daarnaast bent u uiteraard ook bezig met de volgende stap in uw eigen wooncarrière. Dat zijn veel balletjes om hoog te houden, uw verkoopmakelaar in Reeuwijk helpt hierbij. Blauw Makelaars heeft ervaring in de regio, geeft eerlijk advies en kent het klappen van de zweep als het op onderhandelen aankomt.

Voor een gratis waardebepaling kunt u terecht bij Blauw Makelaars, de makelaar in Reeuwijk.

Voordelen van de makelaar in Reeuwijk

Daarom kiest u voor Blauw Makelaars:

  • VBO-erkende makelaar.
  • Aangesloten bij funda.
  • Kleinschalig kantoor met een vaste makelaar.
  • Onderscheidend in adverteren via Social-media.
  • Bekend in Reeuwijk, Waddinxveen, Gouda en omgeving.
  • Prettige communicatie en een uitstekende onderhandelingspartner.
  • Vast tarief en No Cure No Pay-overeenkomst.
  • Sterk netwerk met makelaars uit Reeuwijk en Gouda.

 

“Robert heeft ons perfect begeleid. Ik had geen betere makelaar kunnen wensen. Het contact is snel en deskundig. Hij staat op ieder moment van de dag voor je klaar. Echt een aanrader! Er zijn maar weinig bedrijven die op het gebied van service en klantvriendelijk aan blauw Makelaars kunnen tippen!“

“Wat een fijne makelaar, een absolute aanbeveling!! Contact was vanaf het eerste moment erg prettig, informeel en duidelijk! Robert van Blauw Makelaars heeft alles snel en perfect geregeld. Wij wilden het huis graag snel verkopen en ondanks dat de markt hier natuurlijk momenteel ook naar is, heeft Robert alles in het werk gesteld om dit ook daadwerkelijk te bereiken.“

Hoe werkt No Cure No Pay?

Kopers en verkopers werken liever samen met een goede makelaar in Reeuwijk, maar de kosten kunnen hoog uitvallen. Blauw Makelaars is een vastgoed professional die zich 100% inzet voor klanten en durft hiervoor een No Cure No Pay-beleid te hanteren. Dit betekent een rekening achteraf, na een succesvolle aankoop of verkoop. We gaan door tot u tevreden bent.

Meer weten over de kosten voor een erkende VBO-makelaar in Waddinxveen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wonen op Bundereiland

Op Bundereiland zijn er een aantal woningen beschikbaar, waaronder vakantiehuizen en permanente bewoning. De woningen zijn vaak gebouwd in traditionele stijl en zijn omgeven door prachtige natuur. Het wonen op Bundereiland in Reeuwijk is een unieke ervaring voor mensen die op zoek zijn naar rust en afzondering, maar toch dicht bij de beschaving willen blijven. Het is een prachtige plek om te wonen en te genieten van de natuur en de rust.

Veel Gouwenaars azen op een nieuw stulpje op dit bijzondere plekje, uw makelaar in Reeuwijk helpt de juiste keuze te maken onder de meest gunstige condities. Ook als u niet uit Gouda of Reeuwijk komt!

Makelaar Reeuwijk

Recent aanbod Blauw Makelaars

Nieuw
Makelaar Reeuwijk

Vogelplein 34

Gouda

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
INSTAPKLAAR! Dat deze eengezinswoning in de jaren 30 gebouwd is, is er niet aan de binnenk...
Lees meer
Nieuw
Makelaar Reeuwijk

Lindelaan 33

Gouda

Vraagprijs: € 675.000,- k.k.
ROYALE, INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE HOEKWONING! Een huis als dit komt niet vaak voorbij....
Lees meer
Nieuw
Makelaar Reeuwijk

Vrijheidslaan 129

Gouda

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.
GEEN BOVENBUREN! Een grote plus van dit modern afgewerkte drie-/vierkamerappartement. Het ...
Lees meer

Wij zijn u graag van dienst met onze expertise en ervaring

Makelaar Reeuwijk

Uw huis verkopen

Wat komt er kijken bij de verkoop van een woning en wat is handig om te weten?

Makelaar Reeuwijk

Een huis kopen

Waar moet u op letten als u een woning koopt? En waar kunnen we u bij helpen?

Makelaar Reeuwijk

Huur en verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder? Wij helpen u verder.