Makelaar Moordrecht

Wat zijn uw woonwensen?

Gratis waardebepaling?

Uw woning verkopen? Of wilt u alleen de waarde van uw woning weten? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Meer weten?

14 + 11 =

Over Blauw Makelaars

Moordrecht maakt onderdeel uit van de gemeente Zuidplas. Deze aantrekkelijke woonplaats is gelegen nabij Gouda, er wonen hier een kleine 9000 inwoners. Bezoekers zullen direct gecharmeerd zijn door het beschermde dorpsgezicht, daarnaast is er ook ruimte voor innovatie zoals het nieuwbouwproject de Brinkhorst. Wilt u een huis kopen of verkopen in deze plaats? Dan staat de makelaar in Moordrecht voor u klaar. Op deze pagina leest u meer over deze bijzondere plek aan de Hollandse IJssel in de provincie Zuid-Holland.

Zoekt u naar een makelaar in Moordrecht die duidelijk en transparant is? Dan kunt u terecht bij Robert Kalmeijer, eigenaar van Blauw Makelaars. Neem direct contact op voor meer informatie.

Makelaar Moordrecht
Makelaar Moordrecht

Over Moordrecht

Bij een eerste bezoek aan deze plaats valt direct op hoe authentiek deze locatie is gebleven. Het dorp doet denken aan lang vervlogen tijden, het water met bootjes is prachtig om te zien. Het is een schilderachtige plek om te wonen en een praktische locatie om te werken.

Tot 2010 was Moordrecht een gemeente, nu behoort het naast Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle tot de gemeente Zuidplas. Aan de overzijde van de Hollandse IJssel bevindt zich Gouderak, dat nog altijd via een veerverbinding bereikbaar is. Hoewel Moordrecht geen deel uitmaakt van Gouda, kunnen inwoners uiteraard wel genieten van de extra faciliteiten die deze bekende stad te bieden heeft. Verder is Moordrecht een plek waar oud en nieuw samenkomen, van de oude dorpskern tot aan de nieuwbouwwijk. Als makelaar in Moordrecht helpt Robert Kalmeijer zowel kopers als verkopers tot het beste resultaat te komen.

Aankoopmakelaar in Moordrecht

Bij een bezoek aan deze historische plaats vallen de diverse bouwstijlen direct op. De gemeenschap is net zo hecht als deze divers is. Het is en blijft een echt dorp dat gezelligheid uitstraalt. De nieuwbouwwijk Brinkhorst blijft geheel in het karakter van de beschermde dorpskern. Een passende woning kopen in Moordrecht is zeker een uitdaging voor kopers. Het aanbod is beperkt en de prijzen kunnen flink oplopen. Daarom is het verstandig om samen met uw aankoopmakelaar in het traject te stappen. Zo staat u vooraan in de rij bij het zoeken van een huis en kunt u vertrouwen op een ervaren partner tijdens de onderhandelingen en het verdere traject. Blauw Makelaars is hét makelaarskantoor in Gouda en omgeving waar u op kunt rekenen.

“Accuraat, professioneel & persoonlijk! Wij zijn erg positief over Blauw Makelaars, we zijn goed geholpen in het hele proces. Vanaf het eerste moment erg vriendelijk contact met hele korte lijntjes. Tips en tricks worden gedeeld. Fijne samenwerking, dank jullie wel! “

Lees hier al onze verkoop en aankoop reviews op Funda!

“Robert heeft ons deskundig en met een goed oog voor onze wensen geholpen bij de verkoop van ons huis. De vaste prijs en heldere communicatie over de diensten die je daarvoor kunt verwachten, vonden wij heel prettig. De goede bereikbaarheid voor vragen en overleg, met name via whatsapp, werkte goed voor ons. Er kan zo snel geschakeld worden.“

Verkoopmakelaar in Moordrecht

Als huiseigenaar voelt u zich wellicht meer spekkoper dan verkoper in deze tijd van woningschaarste. Toch zijn er heel wat woningbezitters die veel voordeel mislopen omdat ze onvoorbereid hun woning te koop aanbieden. Een goede plaatsing op funda inclusief professionele promotie kan een enorm verschil maken. Niet alleen in termen van opbrengst, maar ook de communicatie en voorwaarden. Koper en verkoper staan niet lijnrecht tegenover elkaar, maar kunnen elkaar juist aanvullen. Robert Kalmeijer is de makelaar in Moordrecht die de woningmarkt kent én thuis is in de omgeving.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende waardebepaling aan bij dé makelaar in Moordrecht.

Voordelen van de makelaar in Moordrecht

Waarom zou u kiezen voor Blauw Makelaars?

  • Een ervaren en erkende VBO-makelaar.
  • Aangesloten bij Funda.
  • Onderscheidend in adverteren via Social-media
  • Kleinschalig kantoor met een vaste makelaar.
  • Uitgebreide marktkennis in de regio Moordrecht.
  • Scherpe onderhandelaar met een persoonlijke aanpak.
  • Vast tarief en No Cure No Pay.
  • Sterk netwerk met makelaars uit Moordecht en Gouda.

 

“Contact met de makelaar was perfect. Hij heeft meer gedaan dan wat wij verwacht hadden. Deze makelaar is zeker aan te bevelen.“

“Een plezierig contact en deskundig advies bij de aankoop van de woning verder heel behulpzaam en snel bij alle vragen die ik had. Hij neemt veel zaken uit handen. “

Geen verkoop? Geen factuur!

Een makelaar inschakelen kost geld, dat is geen geheim. Deze bedragen kunnen flink oplopen. Naast een scherp tarief biedt Blauw Makelaars ook zekerheid in de vorm van een No Cure No Pay-garantie. Dit houdt in dat u alleen een factuur voor de makelaarscourtage zult ontvangen als er een succesvolle verkoop heeft plaatsgevonden. Zo weet u zeker dat we alles op alles zetten om als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar te voldoen aan uw wensen en verwachtingen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze dienstverlening.

Wonen in Brinkhorst

Als makelaar Moordrecht houden we de vinger aan de pols wat betreft vastgoed in de gemeente en omgeving. Brinkhorst is een nieuwbouwwijk die deel uitmaakt van Moordrecht. De woningen zijn nieuw, maar het tijdloze karakter van de omgeving blijft behouden. Er zijn meerdere woningtypes die geschikt zijn voor diverse samenstellingen en budget. Laat u geheel vrijblijvend adviseren over de pluspunten en minpunten van een nieuwbouwwoning ten opzichte van bestaande bouw. Ook als u zich niet wil beperken tot Brinkhorst of de gemeentegrenzen van Zuidplas dan zoeken we samen naar een passende woning in de omgeving van Gouda.

Makelaar Moordrecht

Recent aanbod Blauw Makelaars

Te koop
Makelaar Moordrecht

Fazantendreef 5

Moordrecht

Vraagprijs: € 785.000,- k.k.
LEVENSLOOPBESTENDIG EN DUURZAAM WONEN MET ALLE VOORZIENINGEN IN DE BUURT! Deze vrijstaande...
Lees meer
Nieuw
Makelaar Moordrecht

Vogelplein 34

Gouda

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.
INSTAPKLAAR! Dat deze eengezinswoning in de jaren 30 gebouwd is, is er niet aan de binnenk...
Lees meer
Nieuw
Makelaar Moordrecht

Lindelaan 33

Gouda

Vraagprijs: € 675.000,- k.k.
ROYALE, INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE HOEKWONING! Een huis als dit komt niet vaak voorbij....
Lees meer

Wij zijn u graag van dienst met onze expertise en ervaring

Makelaar Moordrecht

Uw huis verkopen

Wat komt er kijken bij de verkoop van een woning en wat is handig om te weten?

Makelaar Moordrecht

Een huis kopen

Waar moet u op letten als u een woning koopt? En waar kunnen we u bij helpen?

Makelaar Moordrecht

Huur en verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare huurder? Wij helpen u verder.