Maak het verschil met een aankoopmakelaar in Gouda

Een huis kopen in Gouda, dat kan nooit moeilijk zijn. Even Funda checken. Aanbod genoeg. Totdat u keer op keer achter het net vist, te laat bent met een bod of uw bod steeds wordt afgewezen. Of dat u teveel voor een woning betaalt of ineens met onbekende voorwaarden en afspraken wordt geconfronteerd. Misschien kan het toch anders, want een huis kopen met een aankoopmakelaar bespaart je tijd, geld, en onzekerheid. Tijd voor een aankoopmakelaar in Gouda.

Maak het verschil met een aankoopmakelaar in Gouda

Wat kost een aankoopmakelaars in Gouda?

Misschien denkt u dat u zelf dat huis wel kunt kopen. En bespaart u de kosten van een makelaar. Maar dan vergeet u de valkuilen:

  • u biedt boven de vraagprijs, krijgt u voldoende geld van de bank?
  • uw bod valt niet op ten opzichte van ander biedingen
  • u laat u leiden door uw emoties
  • uw overziet technische gebreken niet
  • u betaalt onnodig te veel
  • of u ondertekent nadelige voorwaarden

U laat zich overrulen door de makelaar van de verkoper. U kunt beter een deskundige inschakelen voordat uw droomhuis aan een ander wordt verkocht. Een goede makelaar weet hoe je een huis koopt. Kost een makelaar echt geld? Laat u verrassen door Blauw Makelaars, uw deskundige aankoopmakelaar in Gouda.

Met een aankoopmakelaar koopt u het goede huis in Gouda

Een huis kopen is een vak. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij elke stap in het koopproces. Welk huis in Gouda past bij uw wensen en mogelijkheden? Hoe komt u er tijdig achter welk huis te koop staat? Hoe regelt u een bezichtiging en waar let u op? Is er extra onderzoek nodig? Wat is een reëel en kansrijk bod en hoe brengt u die uit? Daar hoeft u allemaal niet meer van wakker te liggen. Een aankoopmakelaar kent de markt, weet welk huis en welke prijs bij u past en gaat actief op zoek. Zo koopt u het huis van uw dromen.

Met een aankoopmakelaar wint u geld en kwaliteit

Als u een aankoopmakelaar inschakelt bespaart u niet alleen tijd maar ook geld: het bod is nooit te hoog. U wint kwaliteit en weet zeker dat u het huis koopt dat perfect bij u past. Een makelaar weet alles van woningen en de woningmarkt. Hij weet ook waar u op moet letten tijdens een bezichtiging en kan nagaan of een extra technische keuring de moeite loont. Met een makelaar haalt u heel wat expertise in huis.

Kies een aankoopmakelaar die bij u past

De ene makelaar is de ander niet. U wilt een makelaar die naar uw wensen luistert, die de markt kent, de wijken en de straten. Hij kent de prijzen van woningen in een buurt en het aanbod. Hij weet te onderhandelen en de beste prijs voor zijn klanten te behalen. En hij weet waar de aandachtspunten liggen op bouwtechnisch gebied, bestemmingsplannen en financiering. Hij regelt zo nodig een bouwkundige keuring en behoedt u voor bouwtechnische problemen. En hij wijst u de weg naar een goede hypotheek.

Dit doet Blauw Makelaars in Gouda

Blauw Makelaars is dé aankoopmakelaar in Gouda. Wij zijn gespecialiseerd in de woningmarkt in Gouda en omgeving. Wij kennen de wijken, de huizen en de prijzen. Blauw Makelaars luistert eerst goed naar uw woonwensen. We bekijken met een hypotheekadviseur hoe groot uw financiële reikwijdte is. Daarvoor nemen we alle tijd. We gaan met u mee naar bezichtigingen. We beoordelen of de vraagprijs reëel is en brengen een passend bod voor u uit. Kortom, we zorgen ervoor dat u de betaalbare woning in Gouda krijgt die bij u past.

No cure no pay

Blauw Makelaars wil graag een goede koop voor u sluiten. Als dat niet lukt betaalt u niets. U betaalt alleen bij een succesvolle aankoop. No cure no pay dus. Blauw Makelaars zorgt er sowieso voor dat u niet te veel betaalt. Daarvoor doen we gedegen onderzoek naar de waarde van de woning. Blauw Makelaars realiseert uw kans op die ene woning.

Meer weten?

Op de website van Blauw Makelaars vind een overzichtelijk stappenplan voor het aankopen van een huis. Blauw Makelaars geeft een eerlijk en open advies met uitleg over de werkwijze. Wij zijn het juiste adres voor het aankopen van een huis in Gouda of omgeving. 

Meer weten of een afspraak maken?

Ik kom vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling. Maak een afspraak via 0182 239 222 of vul het contactformulier in.
Share This